Krađa zlata rasvijetljena nekoliko sati nakon prijave | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Krađa zlata rasvijetljena nekoliko sati nakon prijave

Izvor: PU Trebinje | Datum:27.02.2021.

Policijskoj stanici Trebinje 26. februara 2021. godine, oko 08,30 časova prijavljena je krađa zlata iz jednog stambenog objekta čija je vrijednost po izjavi prijavioca oko 5.000,00KM. Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici su izvršili uviđaj i stekli osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela lice inicijala S.V.


U toku kriminalističke obrade lice inicijala S.V. je priznalo da je dio zlata prodalo u dvije zlatare, dok je dio zlata i vratilo.
O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala S.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Krađa“ dostavi u redovnoj proceduri.


Policijska uprava Trebinje apeluje na sve građane da dobro paze kome otvaraju vrata svoga doma i koga angažuju po bilo kom osnovu za pomoć u kući.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: