Bolnica Trebinje proslavila krsnu slavu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bolnica Trebinje proslavila krsnu slavu

Izvor: Herceg tv | Datum:14.11.2020.

U Opštoj bolnici u Trebinju danas je proslavljena krsna slava ove zdravstvene ustanove Sveti Vrači, Kozma i Damjan. Slava je obilježena u najužem krugu zaposlenih uz poštovanje epidemioloških mjera koje su na snazi u RS.

Dr Stanlo Buha, pomoćnik direktora za medicinska pitanja istakao je da se na kovid odjeljenjima Bolnice trenutno nalazi oko 80 pacijenata, od koji 34 sa težom kliničkom slikom. On je pozvao građane koji su oboljeli od virusa korona da pažljivo prate svoje simptome, te da u konsultaciji sa svojim ljekarom procijene nastavak svog liječenja, jer se u posljednje vrijeme dešava da se pacijenti kasno javljaju sa već nastalim komplikacijama.

Gradonacelnik Trebinja Mirko Ćurić istakao je veliku vaznost ljekara i medicinskog osoblja posebno sada u vrijeme pandemije izrazivši im svima ogromnu zahvalnost za sve što svakodnevno čine za pacijente u Trebinju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: