ĆURIĆ: 'INVESTICIONI CIKLUS SE NASTAVLJA I U NAREDNE ČETIRI GODINE' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ĆURIĆ: 'INVESTICIONI CIKLUS SE NASTAVLJA I U NAREDNE ČETIRI GODINE'

Izvor: Herceg tv | Datum:13.11.2020.

U protekle četiri godine vlast je podržala sve one koji su željeli da započnu sopstveni biznis kako bi se smanjila stopa nezaposlenosti u gradu. Nije izostala ni pomoć privrednicima, studentima, poljoprivrednicima. Za sve one koji žele da rade, posla će biti, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić.

U prethodne četiri godine završeno je 70 investicionih projekata a vrijednost svakog pojedinačno je veća od 50.000KM. Preko 95 odsto projekata već se završeno ili je njihova realizacija u toku što dokazuje da je višegodišnji rad podržan od najvećeg dijela stanovništva, kaže Ćurić. „Mi smo ljudi sa viziom i ciljevima. Nećemo stati sa realizacijom projekata uprkos teškom periodu“, dodaje on.

I ako se predizborna kampanja za ovogodišnje lokalne izbore odvijala u specifičnim uslovima zbog epidemija korona virusa kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić napominje da je ova stranka zajedno sa koalicionim partnerima uspješno prezentovala realizovane projkete i one koju su u planu. Pojedini gestovi opozicije kao što je oštećivanje bilborda nije tipično za naš grad, kaže Ćurić i dodaje da su u proteklom periodu svi imali jednaku šansu da se predstave.

Investicioni ciklus nastavlja se i u narednom periodu sa sadašnjim i novim koalicionim partnerima. Aerodrom, UKC i brojni drugi višemilionski projketi znatno će promijeniti sliku grada.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: