NALAGANJE BADNJAKA U ŽITOMISLIĆU, BLAGAJU I BIJELOM POLJU | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NALAGANJE BADNJAKA U ŽITOMISLIĆU, BLAGAJU I BIJELOM POLJU

Izvor: SRNA | Datum:06.01.2020.

Večernje bogosluženje sa nalaganjem badnjaka na području Mostara biće služeno u manastiru Žitomislić, kod Hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Mostaru, kod Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Blagaju i Hrama Vaznesenja Gospodnjeg u Bijelom Polju.


Nalaganje badnjaka i večernje bogosluženje biće u 18.00 časova u manastiru Žitomislić i Hramu Vaznesenja Gospodnjeg u Bijelom Polju, a u 23.30 kod Hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Mostaru i kod Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Blagaju.

NJegovo preosveštenstvo vladika zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije služiće u ponoć božićnu liturgiju u Hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Mostaru /Stara crkva/.

Ponoćne liturgie biće služene i u Hramu Vaznesenja Gospodnjeg u Bijelom Polju, Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Blagaju i u manastiru Žitomislić.

U utorak, 8. januara, na Sabor Presvete Bogorodice liturgija će biti služena u 9.00 časova u Hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Mostaru i u manastiru Žitomisliću.

U srijedu, 9. januara, na praznik Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana liturgija će biti služena u 9.00 časova u Hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Mostaru, Hramu Vaznesenja Gospodnjeg u Bijelom Polju i u manastiru Žitomislić.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: