Odjeljenje stanice policije u Gorici počelo sa radom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Odjeljenje stanice policije u Gorici počelo sa radom

Izvor: Radio Trebinje | Datum:02.09.2019.

Od danas je počelo sa radom Stanično odjeljenje policijske uprave Trebinje i tim povodom priređena je skromna svečanost kojoj je, pored predstavnika Policije prisustvovao i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

„Na prijedlog Policijske uprave i Grada Trebinja od danas počinje sa radom Stanično odjeljenje policije. U cilju bezbjednosti građana, ovo odjeljenje će biti kompletirano u punom kapacitetu i naš zadatak će biti da u stalnom kontaktu sa mještanima Gorice pomognemo u rješavanju bezbjednosnih problema“, rekao je Siniša Laketa načelnik Policijske uprave Trebinje.

Laketa je izrazio zahvalnost Gradskoj upravi Trebinje, koja je besplatno ustupila prostorije u Mjesnoj zajednici Gorica za potrebe staničnog odjeljenja policije.

„Mjesna zajednica je najbrojnija u gradu Trebinju i ovaj projekat je apsolutno opravdan. U blizini je škola i izuzetno frekventan pravac i uvjereni smo da će bezbjednost građana biti dodatno poboljšana“, istakao je gradonačelnik Mirko Ćurić.

Gradonačelnik Trebinja je istakao da je bezbjednostu Gorici i do sada bila na visokom nivou i izrazio nadu da će tako biti i u narednom periodu.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: