Koncert 'Riblje Čorbe' uvertira za jubilarnu 20. motorijadu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Koncert 'Riblje Čorbe' uvertira za jubilarnu 20. motorijadu

Izvor: Herceg tv | Datum:07.06.2019.

Sve je spremno za početak jubilarne 20. motorijade. Motocikli od juče, ali i danas cijeli dan, polako pristižu, a ove godine je najavljeno da će motorijadi prisustvovati oko hiljadu bajkera iz regiona i Evrope. Uvertira za dva dana dobre zabave je koncert "Riblje Čorbe", a kao predgrupe nastupiće "Paranoid" i "Krugovi u žitu".

I sam Bora Čorba oduševljen je ovakvim jednim događajem i veoma mu je drago što će motorijada i početi njihovom svirkom.

"Drago mi je što smo ponovo u Trebinju i što prisustvujemo dvadesetom jubilarnom moto skupu u organizaciji moto kluba TNT. Nismo bend koji ima himne za bajkere, ali imamo udaračke pjesme koje bude srca bajkera. Trebinje je kao i uvijek lijepo, možda ovaj put i najljepše, da li što starim, pa na sve drugačije gledam..."

On se ovom prilikom zahvalio moto klubu TNT i Gradskoj upravi Trebinje, koji su ih pozvali da svojim nastupom uveličaju ovu motorijadu, i poslao poruku svim Trebinjcima da dođu na svirku, koja počinje u 21.00 čas.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: