Realizovan projekat 'Staza Svetog Vasilija' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Realizovan projekat 'Staza Svetog Vasilija'

Izvor: GO TREBINJE | Datum:03.06.2019.

JU Turistička organizacija Grada Trebinja je u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Danilovgrad, a uz saglasnost i blagoslov Eparhija Zahumsko-Hercegovačke i Primorske i Budimljansko-Nikšićke, realizovala projekat “Staza Svetog Vasilija”.

Primarna ideja je da se kroz objedinjavanje lokacija vezanih za život Svetog Vasilija kreira staza (put) koja će biti posebna turistička ponuda za individualne turiste, hodočasnike, konzumente vjerskog i religioznog turizma, ali i organizovane turističke grupne obilaske za organizatore putovanja, turističke agencije i tur-operatere.

Projektom su realizovane aktivnosti vezane za izradu i postavljanje 4 promotivne turističke info table na srpskom, enleskom i ruskom jeziku (lokacije manastiri Ostrog, Tvrdoš i Zavala, te Mrkonjići, mjesto rođenja Svetog Vasilija), te izrada i štampanje propratnog promotivnog matrijala (promotivni flajeri “Staza Svetog Vasilija” na srpskom, enleskom i ruskom jeziku), ali i  kreiranje sadržaja usko vezanih za internet promociju ovog turističkog proizvoda (www.gotrebinje.com/staza-svetog-vasilija).

Na ovaj način će se već postojeća priča vezana za Svetog Vasilija, samo mjesto njegovog rođenja, življenja i služenja Bogu dodatno afirmisati i daće joj se na značaju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: