Ministarka obećala pomoć | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ministarka obećala pomoć

Izvor: HERCEG TV | Datum:24.05.2019.

Ministar omladine porodice i sporta u Vladi RS Sonja Davidović priredila je prijem za džudiste iz RS članove reprezentacije BiH, osvajače medalja na seniorskom Balkanskom šampionatu koji je nedavno održan u Tirani.

Izražavajući zadovoljstvo prijemom koji je u njihovu, ali i čast kolega iz RS, priredila ministar Davidović, džudisti su naglasili da je resorno  ministarstvo izrazilo spremnost da pomogne džudistima iz RS kako bi se dobro pripremili ali i otputovali na kvalitetna takmičenja koja ih očekuju u narednom periodu.

Džudo klub „Leotar“ na prijemu kod Sonje Davidović predstavljali su Igor Đurica, Božidar Vučurević i Nikola Boljanović koji su ostvarili odlične rezultate na Balkanskom šampionatu u džudou. Najsjajniju medalju osvojio je Igor Đurica, iako još junior, boreći se u kategoriji do 60 kilograma koji je osvojio zlatno odličje. Odličan rezultat ostvarili su Božidar Vučurević u kategoriji do 81 i Nikola Boljanović do 73 kilograma koji su se okitili bronzanim odličjima.

Sa njima je na prijemu bio  njihov trener Mitar Mrdić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: