Gradonačelnik potpisao ugovore o realizaciji projekata iz oblasti kulture, nauke i društvene brige o mladima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik potpisao ugovore o realizaciji projekata iz oblasti kulture, nauke i društvene brige o mladima

Izvor: grad Trebinje | Datum:11.05.2019.

Na osnovu Odluke o raspodjeli sredstava za projekte iz oblasti kulture, nauke i društvene brige o mladima za 2019. godinu, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić potpisao je danas ugovore o realizaciji projekata sa predstavnicima udruženja građana /fondacijama.

Ugovori su potpisani sa ukupno 28 udruženja/fondacija, a Grad je za ove namjene izdvojio 60.000 KM.


Ovim povodom, gradonačelnik Ćurić je istakao da Grad Trebinje održava kontinuitet kada su u pitanju programi podrške mladima u oblasti kuture, nauke i društvene brige.

On je dodao da su udruženja građana i ove godine podnijala svoje projektne prijedloge na osnovu kojih su pojedinačno doznačena sredstva iz Budžeta grada.

Očekujem da će realizacija ovih projekata doprinijeti unapređenju u oblasti kulture, nauke i društvene brige o mladima“ – rekao je gradonačelnik Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: