JAVNI KONKURS za dodjelu stipendija učenicima srednjih i osnovnih škola djeci ratnih vojnih invalida od I do IV kategorije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

JAVNI KONKURS za dodjelu stipendija učenicima srednjih i osnovnih škola djeci ratnih vojnih invalida od I do IV kategorije

Izvor: HERCEG TV | Datum:08.04.2019.

Grad Trebinje je raspisao konkurs za dodjelu stipendija učenicima srednjih i osnovnih škola koja pripadaju porodicama ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije.

Pravo da se prijave na konkurs imaju djeca iz porodica koja pripadaju kategoriji ratnih vojnih invalida, a redovni su učenici osnovne ili srednje škole po prvi put upisani u prvi ili više razrede.

Iz Gradske uprave navode da kandidati moraju biti državljani BiH, da imaju prebivalište na području Trebinja u neprekidnom trajanju od godinu dana, te da ne primaju stipendiju iz drugih izvora.

Uz prijavu je neophodno da učenici dostave uvjerenja o državljanstvu, mjestu prebivališta i redovnom školovanju, rodni list, status porodice ratnog vojnog invalida, prosjek ocjena, uvjerenje o novčanim primanjima porodice i broju članova. Konkurs je otvoren do 22. aprila.

Konkurs možete preuzeti OVDJE.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: