Servisne informacije za 02. april 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 02. april 2019. godine

Izvor: Herceg RTV | Foto: Herceg rtv | Datum:02.04.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 02. 04. 2019. godine

Snabdijevanje vodom na području grada Trebinja je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom uglavnom je uredno, iz Elektro-Hercegovine obavještavaju mještane u naselju  Gorički podvori da će u periodu od 9-10 časova doći do prekida u napajanju.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 30 pregleda i 6 intervencija na terenu.

U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda za protekli dan, a na Odjeljenju porodilišta u Foči rođeni su jedan dječak i dvije djevojčice.

Trebinjski vatrogasci su imali tri intervencije.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni.  Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje kažu da su u protekla 24 časa evidentirali 1 krivično djelo i jednu saobraćajnu nezgodu u Trebinju.

U Trebinju je u 7 časova izmjereno 11 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 53%, pritisak 984 milibara, vjetar istočni 0-2 m/s. U Bileći je jutros  3 stepena, Nevesinje  4, Gacko 2. Na Čemernu u 7 časova izmjereno 5 stepeni Celzijusa.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: