Servisne informacije za 30.03.2019. godine. | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 30.03.2019. godine.

Izvor: HERCEG RTV | Foto: HERCEG RTV | Datum:30.03.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 30.03.2019. godine.

Snabdijevanje vodom na području grada trenutno je uredno.

U Trebinju se uredno odvija i snabdijevanje električnom energijom.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljena su 23 pregleda i 6 izlazaka na teren.

U trebinjskom i fočanskom porodilištu za protekla 24 časa rođen je po jedan dječak.

Trebinjski vatrogasci intervenisali su u naseljima Pridvorci i Tina gorjela je trava i nisko rastinje, a prema utvrđenju Strač gorjelo je smeće.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Iz Hercegovina puteva upozoravaju na mogućnost odrona zemlje i kamenja na kolovoz. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu njnjnj.herceg.tv putem servisa GPOko.

Na području Policijske uprave Trebinje, 29.03.2019. godine, evidentirano je jedno krivično djelo protiv imovine u Gacku, 3 narušavanja javnog reda i mira - jedno u Bileći i dva u Trebinju, a pripadnici policijske uprave pružali su pomoć i u dva požara u Ljubinju i Gacku.

U Trebinju je u 7 časova izmjereno 10 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 54%, pritisak 992 milibara, vjetar sjevero-istočni duvao je brzinom do 2 m/s. U Bileći je jutros 8 stepeni, u Nevesinju 7 stepeni, u Gacku 5. Na planinskom prevoju Čemerno jutros je izmjeren 1 stepen.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: