Servisne informacije za 29.03.2019. godine. | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 29.03.2019. godine.

Izvor: HERCEG RTV | Foto: HERCEG RTV | Datum:29.03.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 29.03.2019. godine.

Snabdijevanje vodom na području grada Trebinja trenutno je uredno. Međutim, danas u vremenu od 10 do 11 časova bez vode će zbog otklanjanja kvara biti potrošači sa poteza Školski centar-Mostaći.

Obavještavaju se potrošači električne energije koji se snabdijevaju preko NN izvoda Vinogradi 1 (prema magistrali na kome su restorani Tarana i Vukoje), da će zbog izvođenja radova od strane ZP „Elektro – Hercegovine“ a.d. Trebinje doći do prekida napajanja električnom energijom dana danas u vremenu od 09 do 13 časova. Molimo potrošače da imaju razumijevanja za navedeno beznaponsko stanje.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljen je 31 pregled i 8 intervencija po pozivu pacijenata.

U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu nije bilo novorođenih beba, dok su u fočanskom porodilištu rođene dvije djevojčice.

Trebinjski vatrogasci su imali jednu manju intervenciju, gorjela je trava i nisko rastinje u naselju Tini.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Iz Hercegovina puteva upozoravaju na mogućnost odrona zemlje i kamenja na kolovoz. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu njnjnj.herceg.tv putem servisa GPOko.

Na području Policijske uprave Trebinje, 28.03.2019. godine, evidentirano je jedno krivično đelo u Bileći - oduzimanje i oštećenje tuđe stvari, dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju koja je za posljedicu imala manju materijalnu štetu.

U Trebinju je u 7 časova izmjereno 10 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 36%, pritisak 992 milibara, vjetar sjvero-istočni duvao je brzinom od 3 do 7 m/s. U Bileći je jutros 8 stepeni, u Nevesinju 5 stepeni, u Gacku 4 stepena. Na planinskom prevoju Čemerno jutros je izmjeren -1 stepen.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: