Servisne informacije za 25. mart 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 25. mart 2019. godine

Izvor: Herceg RTV | Foto: Herceg RTV | Datum:25.03.2019.

SERVISNE INFORMACIJE O RADU GRADSKIH SLUŽBI ZA 25.MART 2019. GODINE.

Vodosnabdijevanje grada je uredno ovoga jutra.

Snabdijevanje električnom energijom je uredno.

U ambulanti hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Trebinje obavljeno je 38 pregleda i 10 ntervencija na terenu.

U trebinjskom, nevesinjskom i fočanskom porodilištu nije bilo novorođenih beba.

Trebinjski vatrogasci su imali dvije intrevencije gašenje požara u Dubljanima i Turmentima, a kako kažu aktivna su dva požara na lokalitetu Trebinjska brda i Dubočani.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Iz Hercegovina puteva upozoravaju na mogućnost odrona zemlje i kamenja na kolovoz.  Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz policijske uprave Trebinje saopštavaju da su proteklog dana zabilježili tri narušavanja javnog reda i mira u Gacku, a dogodile su se i tri saobraćajne nesreće od kojih je jedna za posLjedicu imala smrtno stradalo lice u Berkovićima.

U Trebinju je u 7 časova izmjereno 8 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 63%, pritisak 985 milibara, vjetar istočni do 1-3 m/s. U Bileći je jutros 0 stepeni, u Nevesinju 3, u Gacku -3 stepena. Na planinskom prevoju Čemerno u 7 časova 4 stepena.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: