Servisne informacije za 19. mart 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 19. mart 2019. godine

Izvor: HERCEG RTV | Foto: HERCEG RTV | Datum:19.03.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 19. 03. 2019. godine.

Snabdijevanje vodom na području grada Trebinja je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom uglavnom je uredno. Iz „Elektro-Hercegovine“ obavještavaju sve potrošače koji se snabdijevaju sa DV Crnač, trafostanice Dubočani i Popovo poljice da će dolaziti do povremenih prekida u napajanju zbor redovnog održavanja linija.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 26 pregleda i 12 intervencija na terenu.

U trebinjskom i fočanskom porodilištu rođen je po jedan dječak, a na odjeljenju porodilišta u Nevesinju nije bilo poroda tokom proeklog dana.

Trebinjski vatrogasci su imali jednu intervenciju: gorio je odžak u naselju Vinogradi.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje saopštavaju da su u protekla 24 časa evidentirali jedno krivično djelo, teška krađa u Bileći. U Trebinju se dogodila jedna saobraćana nezgoda sa materijalnom štetom i zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira.

U Trebinju je u 7 časova izmjereno 9 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 78%, pritisak 984 milibara, vjetar sjevero-istočni 1m/s. U Bileći je jutros  8 stepeni, u Nevesinju 7 stepeni i jedan litar kiše, u Gacku 6 stepeni. Na Čemernu u 7 časova izmjerena su 3 stepena, a palo je 0,2 litra kiše.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: