Gradonačelnik Mirko Ćurić pozvao sugrađane na VELIKU AKCIJU UREĐENJA GRADA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Mirko Ćurić pozvao sugrađane na VELIKU AKCIJU UREĐENJA GRADA

Izvor: radio trebinje | Datum:16.03.2019.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić pozvao je sugrađane na veliku akciju uređenja grada, koja će biti održana 21. marta, na Svjetski dan šuma i prvi dan proljeća.

Ćurić je napomenuo da se u ovo vrijeme svake godine organizuje akcija uređenja grada, što je ove godine posebno značajano zbog posljedica nezapamćenog olujnog nevremena koje je Trebinje pogodilo prije dvadesetak dana.

Pozivam sve građane, institucije, javne ustanove, preduzeća, mjesne zajednice, vlasnike poslovnih prostora, škole, omladinske organizacije i udruženja građana, zajednice etažnih vlasnika da daju svoj doprinos očuvanju, zaštiti i unapređenju životne sredine, komunalnoj i zdravstvenoj higijeni i ljepšem izgledu našeg grada“, istakao je Ćurić.

U pozivu gradonačelnika navedeno je da će Grad Trebinje sa svojim službama obezbijediti besplatan odvoz prikupljenog komunalnog i kabastog otpada, te da će sve nadležne službe Grada Trebinja biti angažovane na uređenju grada i usluzi građanima.

Cilj koji je postavljen ostvarićemo kroz čišćenje i uređenje javnih površina, uređenja drvoreda, sadnjom novih sadnica, uređenjem obale rijeke Trebišnjice, putnih komunikacija, dječijih igrališta, izletišta, uklanjanja nelegalnih deponija“, poručio je Ćurić, dodajući da sve potrebne informacije u vezi sa akcijom uređenja građani mogu saznati pozivom na besplatan broj 121 operativnog centra JU „Ekologija i bezbjednost Trebinje“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: