Ljepote Trebinja predstavljene u Moskvi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ljepote Trebinja predstavljene u Moskvi

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:13.03.2019.

Turistička organizacija Grada Trebinja predstavlja cjelokupnu turističku ponudu  našeg grada na „26. Međunarodnom sajmu turizma“, koji se do 14. marta održava u Moskvi.

Trebinje je jedini grad iz RS koji direktno učestvuje na jednoj od najprestižnijih turističkih smotri, u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije RS (TORS), uz Etno selo „Stanišić“ i Banju „Vrućica“.

Turistička ponuda našeg grada predstavljena je na promotivnom materijalu na ruskom jeziku, što nailazi na posebno oduševljenje i prihvaćenost velikog broja posjetilaca sajma, ali i medija, turističke privrede i stručne javnosti Rusije, ističu iz Turističke organizacije Grada Trebinja.

Dodaju da je u okviru programa predstavljanja Republike Srpske na ovom sajmu danas realizovana specijalizovana prezentacija turističke ponude Trebinja, za ciljanu publiku – u koju spadaju predstavnici turističkih agencija, tur-operatera, organizatora putovanja, strukovnih udruženja, turističke industrije, medijskih kuća iz Rusije i ostalih zainteresovanih zemalja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: