Servisne informacije za 12. mart 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 12. mart 2019. godine

Izvor: HERCEG RTV | Foto: HERCEG RTV | Datum:12.03.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 12.03. 2019. godine

 

Snabdijevanje vodom na području grada Trebinja je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Iz „Elektro-Hercegovine“ obavještavaju potrošače da je bez eletrične energije dio Popovog Polja koji se napaja sa TS Veličani. Ekipe su na terenu i rade na uklanjanju kvara.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljena su 24 pregleda i 11 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica,  na Odjeljenju porodilišta u Foči dvije djevojčice, a u Nevesinju nije bilo poroda.

Trebinjski vatrogasci su imali jednu tehničku intervenciju.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Iz „Hercegovina puteva“ upozoravaju na poledicu i mećavu na putu Gacko-Tjentište. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno je da su u protekla 24 časa evidentirali 2 krivična djela u Nevesinju. U  Nevesinju su zabilježena i dva narušavanja javnog reda i mira, a jedno u Trebinju. U  Bileći se dogodila jedna saobraćana nezgoda koja je za posledicu imala manju materijalnu štetu.

U Trebinju je u 7 časova izmjereno 4 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 53%, pritisak 978 milibara, vjetar sjevero-istočni 50 km/h, palo je 38 litara kiše. U Bileći je jutros  3 stepena, palo je 31 litar kiše. U Nevesinju -1 stepen 13 litara kiše, 1 cm snijega. U Gacku -2 stepena, palo je 14 litara kiše, a visina snijega je  5cm. Na Čemernu -5 stepeni, a visina sniježnog prekrivača je 13 cm i palo je 15,8 litara kiše.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: