Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Mile Međed posjetio Gradsku upravu Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Mile Međed posjetio Gradsku upravu Trebinje

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:07.03.2019.

Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Mile Međed posjeti je danas Gradsku upravu Grada Trebiinja.

Nakon razgovora sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem on je istakao da je neophodno da u Hercegovini bude centar za obuku vatrogasaca, s obzirom na činjenicu da je to područje najizloženije požarima.

“Novi vatrogasni dom moraće biti opremljen kako bi se uspostavio rad ovog centra, u čemu će lokalna vlast imati podršku Republičke uprave Civilne zaštite”, naveo je Međed.

Gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić zahvalio je direktor Republičke uprave Civilne zaštite na posjeti, istakavši da su razgovarali o posljedicama olujnog vjetra orkanske jačine koji je nedavno nanio višemilionsku štetu u ovom gradu.

Ćurić je rekao da će grad uložiti dodatna sredstva u opremanje vatrogasnog doma kako bi on postao republički ili regionalni centar za obuku vatrogasaca.

“Imamo izuzetno dobru saradnju sa Republičkom upravom civilne zaštite i nadam se da će tako biti i u narednom periodu”, istakao je Ćurić.

Međed je prethodno razgovarao sa pripadnicima Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje, te prisustvovao i uklanjanju ubojnih sredstva iz rijeke Trebišnjice.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: