CEB 2: Za projekte u Trebinju 3,8 miliona KM | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

CEB 2: Za projekte u Trebinju 3,8 miliona KM

Izvor: herceg tv | Datum:14.02.2019.

V.d. direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Dragan Štrbac boravio je u Trebinju gdje je posjetio gradilište na kojem se radi zgrada u okviru Projekta zatvaranja kolektivnih centara i alternativnog smještaja putem javnih stambenih rješenja (CEB 2), nakon čega se sastao sa direktorom Doma penzionera Rajkom Ćapinom.

Štrbac je konstatovao da se radovi odvijaju planiranom dinamikom i da se očekuje da budu završeni do januara naredne godine, kao što je predviđeno.

On je podsjetio da se zgrada sa 48 stambenih jedinica u Trebinju radi u okviru Projekta zatvaranja kolektivnih centara i alternativnog smještaja putem javnih stambenih rješenja (CEB 2), a vrijednost radova je cca 2,5 miliona KM.

Grad Trebinje je dao veliku podršku u realizaciji ovog projekta, kroz obezbjeđenje zemljišta, infrastrukture i dokumentacije,“ rekao je Štrbac.

U okviru Projekta CEB 2, pored pomenute zgrade, u toku je i sanacija Doma penzionera, a vrijednost radova iznosi preko 1,3 miliona KM.

Štrbac je sa Ćapinom obišao radove na sanaciji Doma, nakon čega su sa korisnicima razgovarali o stambenim uslovima u Domu.

Ćapin je izrazio zadovoljstvo što je ova ustanova uključena u Projekat.

Uslovi u Domu penzionera u Trebinju na zadovoljavajućem su nivou kada se govori o redovnom održavanju, higijeni i drugim uslugama, ali nismo bili u mogućnosti da realizujemo velike sanacione radove, koji su zbog dotrajalosti objekta, bili preko potrebni. Zahvalni smo što je Dom uvršten u ovaj projekat i što će sada naši korisnici dobiti mnogo bolje i savremenije stambene uslove,“ rekao je Ćapin.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: