Servisne informacije za 24. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 24. januar 2019. godine

Izvor: herceg tv | Datum:24.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 24. 01. 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom na području grada Trebinja je uglavnom uredno. Iz Elektro-Hercegovine je najavljeno da potrošači električne energije koji se snabdijevaju preko Dalekovoda 10 kV Crnač, zbog izvođenja radova, neće imati struju danas u periodu od 09:00 do 12:00 časova.  U periodu od 9:00 do 14:00 časova, zbog radova, struju neće imati potrošači na TS Gorica - Ninković  i TS Gorica - Šišković.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 35 pregleda i 14 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica. U porodilištu u Nevesinju rođeni su jedan dječak i jedna djevojčica, dok je na Odjeljenju porodilišta u Foči u protekla 24 časa rođena jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci u protekla 24 časa nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te obavezno posjedovanje zimske opreme. Ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu.

Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je u protekla 24 časa evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira u Nevesinju. U Trebinju su se dogodile 3 saobraćajne nezgode, koje su za posljedicu imale manju materijalnu štetu.

U Trebinju su jutros u 7 časova izmjerena 2 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 93%, pritisak 964 milibara, vjetar sjeverni do 1 m/s. U Bileći je jutros -1; U Nevesinju -2 stepena, palo je 7 litara kiše a visina snijega je 15 cm; U Gacku  jutros -1, pala su 4 litra kiše a visina snijega je 5 cm. Na Čemernu jutros u 7 časova  -2, pala su 2 litra kiše, a visina snijega je  54 cm.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: