Udruženje 'Nasljeđe' organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Udruženje 'Nasljeđe' organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:20.01.2019.

Udruženje djece poginulih boraca „Nasljeđe“ u utorak 22. januara organizovaće akciju dobrovoljnog davanja krvi u bolničkoj službi Zavoda za transfuzijsku medicinu Republike Srpske.

Članovi ovog Udruženja kažu da dragocjenu tečnost u miru daju svjesni potrebe za humanošću, kao što su njihovi očevi u ratu to činili boreći se za slobodu i otadžbinu. Naglašavaju da njihova akcija polako prelazi u tradiciju i da je vezana za datum formiranja Udruženja.

Udruženje poziva članove i prijatelje da se u što većem broju odazovu na ovu humanitarnu akciju koja počinje u utorak u 9 časova.

Osnovna misija „Nasljeđa“ je poboljšanje položaja djece i porodica poginulih boraca i njegovanje lika i djela heroja koji su ugradili živote u temelje Republike Srpske, ali Udruženje povremeno provodi i socijalne, humanitarne i kulturne aktivnosti.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: