Turistički radnici Crne Gore predstavili novogodišnju ponudu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Turistički radnici Crne Gore predstavili novogodišnju ponudu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:18.12.2018.

Predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore danas su u Trebinju promovisali bogatu turističku ponudu ove zemlje za predstojeću zimsku turističku sezonu.

Kako je istaknuto, najbolji praznični provod u regionu zagarantovan je upravo u Crnoj Gori, uz višednevne zabavne programe i poznate izvođače u Herceg Novom, Budvi, Tivtu, Baru, Kotoru i Podgorici.

Novljane i njihove goste u Novu 2019, na platou ispred hotela „Igalo“, od 23 časa uvešće hitovi beogradske rok grupe „Riblja čorba“ i njihovog fontmena Bore Đorđevića, a kao predgrupa će, od 21 čas nastupiti „Light under the black mountain“.

Na istoj bini, 30. decembra, za dobru atmosferu pobrinuće se splitska pop pjevačica Jelena Rozga i pobjednik Pinkovih zvjezdica Ljuba Stanković, dok je za prvi janur rezervisan nastup Sergeja Ćetkovića.

U Tivtu će 31. decembra nastupiti Željko Joksimović, a za 1. januar je zakazan koncert Lepe Brene.

Kotorane i njihove goste će 31.12. zabavljati četiri izvođača: Damir Urban, Darko Rundek, Bombaj štampa i M.O.R.T, a noć kasnije nastupiće: Galija, Psihomodo pop, Autogeni trening i Four Blues Driver.

Lokalna turistička organizacija Budva 31. decembra organizuje svečani doček na trgu ispred Starog grada, uz nastup Dina Merlina. To će ujedno biti i jubilarni, dvadeseti novogodišnji javni doček u ovom gradu.

Za prvi januar u Budvi je najavljen nastup Partibrejkersa i grupe Van Gogh.

Prethodno će, 28. decembra nastupiti BG sindikat, 29. decembar je rezervisan za nastup Halida Bešlića i Marije Šerifović, dok će 30. decembra Budvane i goste zabavljati poznati lokalni i poznati inostrani di džejevi Burak Yeter i Darren Emerson.

Baru će 30. decembra nastupiti Aco Pejović, a na svečanom dočeku Nove godine, nakon koncerta Antivari musica i nastupa Akademie, od 23 časa na gradskom trgu nastupiće Sergej Ćetković. Za prvi januar u Baru je, od 21 i 30, odnosno 23 časa, zakazan nastup grupa Perper i Plavi orkestar.

Turistička organizacija Podgorica od 19. decembra do Dana oslobođenja, 10. januara, organizuje prvi „Podgorički praznični pazar“, u okviru koga će 31. decembra biti organizovan dječiji novogodišnji koncert, prvog januara nastupiće starogradski kvartet „Boro i prijatelji“ i trio „Gušt“, a drugog januara nastupiće Atomsko sklonište, Andrea Demirović i Akademia Bend.

Iz  Nacionalne turističke organizacije Crne Gore tokom decembra najavili su brojne pogodnosti i za uživanje u zimskim centrima rekreacije na Bjelasici, Žabljaku, u Kolašinu, te ski centrima „Vučje“ u Nikšiću, „Lokve“ u Beranama i „Hajla“ u Rožajama.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: