D.O.O. Peron uveselio članove i vaspitače udruženja 'Sunce nam je zajedničko' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

D.O.O. Peron uveselio članove i vaspitače udruženja 'Sunce nam je zajedničko'

Izvor: Herceg RTV | Foto: Herceg RTV | Datum:22.11.2018.

Povodom svoje krsne slave - Sabora sv. Arhanđela Mihaila, koja je proslavljena juče, predstavnici firme Peron D.O.O. posjetili su danas Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja i uručili im poklon u vidu slavke trpeze .

Darko Tasovac iz „Perona“ ističe da su na ovaj način praznično raspoloženje za svoju krsnu slavu željeli podijeliti sa članovima i vaspitačima udruženja „Sunce nam je zajedničko“ i obezbijediti im barem jedan trenutak sreće i radosti.

“Cilj je da se pokaže toj djeci da predstavljaju dio ovog društva, da nisu zaboravljeni i da će uvijek biti aktivni učesnici u svim dešavanjima, a samim tim i u obilježavanju praznika. Želim da članovi udruženja kroz ovakve akcije osjete našu podršku i lično bih ovim putem pozvao i ostale naše privrednike i sugrađane da doniraju ono što imaju, što proizvode, pa koliko god daju, to ovoj djeci puno znači.”, rekao je Tasovac.

Trebinjsko preduzeće D.O.O. „Peron“ svakodnevno će dostavljati neophodne količine hljeba, peciva i kolača Udruženju roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ , kao i Udruženju djece i omladine sa poteškoćama u razvoju „Vedar osmijeh“ iz Bileće.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: