Sutra veče SABOROVANJE NA UBLIMA, organizovan besplatan autobuski prevoz | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sutra veče SABOROVANJE NA UBLIMA, organizovan besplatan autobuski prevoz

Izvor: radio trebinje | Datum:10.08.2018.

Na Zubačkim Ublima sutra veče biće održan tradicionalni Veliki narodni sabor.

Oaza prirode „na vratima“ Orjena već decenijama je u vrelim avgustovskim danima mjesto susreta i druženja naroda hercegovačkih i susjednih crnogorskih opština, a organizator Grad Trebinje i ove godine za posjetioce saborovanja prirediće prigodan kulturno-umjetnički program.

Predviđena su i obraćanja gradonačelnika Trebinja Luke Petrovića i predsjednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića.

Grad Trebinje će i za ovogodišnje saborovanje organizovati besplatan autobuski prevoz na relaciji Trebinje – Zubačka Ubla, koji sa paringa ispred upravne zgrade „Elektroprivrede RS“ kreće u 18:00 i 19:30. Povratak autobusa sa Ubala je u pola sata, odnosno jedan sat nakon ponoći.

Trebinjska policija utvrdila je i poseban režim saobraćanja na lokalnom put Tuli – Ubla u večeri saborovanja.

Regulacijom je predviđeno da prema Ublima bude otvoren saobraćaj u vremenu od 18:00 do 19:30, od 20:00 do pola sata iza ponoći, te od 2 sata ujutru do 2:30, dok su za povratak sa Ubala rezervisani termini od 19:30 do 20 sati, od pola sata iza ponoći do 2 sata ujutru i nakon 3 sata.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: