JU Ekologija i bezbjednost Trebinje ponovo organizuje kurs za upravljanje čamcem | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

JU Ekologija i bezbjednost Trebinje ponovo organizuje kurs za upravljanje čamcem

Izvor: ju ekologija i bezbjednost | Datum:10.08.2018.

Zbog velikog interesovanja naših sugrađana, J.U. "Ekologija i bezbjednost Trebinje", u saradnji sa Lučkom kapetanijom Brčko, ponovo organizuje kurs i polaganje ispita za zvanje "upravljač čamcem", koji je planiran za period septembar 2018. godine.

Ispitu mogu pristupiti svi građani stariji od 18 godina, državljani Republike Srpske i BiH kao i strani državljani. Obuka i ispit će se sastojati iz teoretskog i praktičnog dijela.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti u prostorijama naše Ustanove svakim radnim danom u periodu od 7 do 15 časova ili putem besplatnog telefona gradskog Operativnog centra - 121 kao i telefona +387 59 260 347, završno sa danom 01.09.2018 godine. 
Za prijavu je potrebno dostaviti: ime i prezime, matični broj i kontakt telefon.
Nakon isteka datuma za prijave, kandidati će biti obavještani o detaljima za dostavu potrebne dokumentacije i uplatu takse za polaganje koja iznosi 102 KM.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: