Zatraženo veće prisustvo policajaca na ulicama Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zatraženo veće prisustvo policajaca na ulicama Trebinja

Izvor: radio trebinje | Datum:08.08.2018.

Forum za bezbjednost zajednice Trebinje zatražio je veće prisustvo policijaca na ulicama Trebinja, naročito u noćnim časovima, češće kontrole u ugostiteljskim   obojektima, kao i kontrole glasnosti muzike u ovim  objektima.

Na jučerašnjem sastanku članovi Foruma su predložili i pojačanu kontrolu  navijačkih grupa u našem gradu.

Trebinjskoj javnoj ustanovi „Ekologija i bezbjednost“ je sugerisano da se angažuje na provođenju kampanje na prevenciji zloupotreba droga među mladima.

Članovi Foruma za bezbjednost zajednice su predložili Policijskoj upravi Trebinje da angažuje veći broj policijskih službenika iz drugih  područja koje operativno pokriva  u noćnim satima u Trebinju, a prihvaćen je i prijedlog Gradske uprave da se plate troškovi goriva i ustupi  automobil, a  u cilju veće prisutnosti policije na ulicama.

Na jučerašnjem sastanku je zatraženo da se, radi boljeg rada Foruma i praćenja stanja bezbjednosti u Trebinju, do 10. u mjesecu dostavi izvještaj o aktivnostima Policijske uprave  Trebinje, tužilaštva i sudova za predhodni mjesec.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: