Servisne informacije za 7. avgust 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 7. avgust 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:07.08.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 07.08.2018. godine.

Snabdijevanje grada vodom je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća Vodovod.

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno. Zbog radova na redovnom održavanju linije na trafostanici „Do“, može doći do povremene obustave napajanja potrošača električnom energijom.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 50 pregleda i 18 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dječak, na Odjeljenju porodilišta u Foči rođena su dva dječaka, a u Nevesinju nije bilo poroda.

Vatrogasci su u protekla 24 časa imali 2 intervencije - gorjelo je nisko rastinje i trava kod Doma penzionera; ispiranje ulja u Bilećkoj ulici.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su u protekla 24 časa evidentirane dvije saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom u Trebinju i Bileći.

U Trebinju su u 7 časova izmjerena 23 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 65%, pritisak 984 milibara, vjetar sjeverni  do 2 metra u sekundi. U Bileći je izmejereno 20 stepeni, u Nevesinju  19 stepeni, a u Gacku 15 stepeni.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: