NAŠ GOST: Dr Dobroslav Ćuk - Čitav život u humanoj misiji (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NAŠ GOST: Dr Dobroslav Ćuk - Čitav život u humanoj misiji (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:28.07.2018.

Gost je na prostoru Hercegovine uvijek bio poštovan i dočekan. „Naš gost“ je emisija koja s uvažavanjem u goste poziva pametare, koji svakog petka u 20 časova, imaju šta da kažu i od kojih, i uz koje učimo kako baštiniti ljudsku riječ, koja je oduvijek mjera ljudskog postojanja. U novom izdanju emisije "Naš gost" koju uređuje i vodi Zoran Grgurević gost - primarijus doktor Dobroslav Ćuk spec. urologije govori o svojim borbama. Nedavnom za život, ranijim za svoje Trebinje i svim drugim od ranog djetinjstva.
Iskreno, pjesnički nadahnuto on je ključne trenutke svog života pretakao u poeziju, pečatajući im vrijeme nastanka godinama, pa u nagrađenoj zbirci na Jugoslovenskom konkursu :“Grad bez duše“, akademik Matija Bećković u recenziji ističe: „Da su pjesme i pjesnici u oskudnim vremenima najpotrebniji, a Dobro Ćuk je njima i ime i vrijeme opravdao“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: