Servisne informacije za 22. mart 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 22. mart 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:22.03.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 22.03.2018. godine.

Vodosnabdijevanje na području grada Trebinja je uredno, potvrdili su iz Javnog preduzeća Vodovod. Za sada nema najavljenih radova. Ukoliko bude nekih promjena, stanovnici će biti obavješteni putem našeg portala www.herceg.tv.

Napajanje električnom energijom je takođe uredno, potvrđeno je iz Elektro Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 30 pregleda i 10 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu rođene su dvije bebe, jedan dječak i jedna djevojčica. Na Odjeljenju porodilišta u Foči rođene su tri bebe, jedan dječak i dvije djevojčice, dok u Nevesinju nije bilo poroda.

Trebinjski vatrogasci su imali dvije intervencije, ispumpavanje vode u Hrupjelima dva puta u toku jučerašnjeg dana. I gorio je odžak u Bregovima.

Putevi Hercegovine su prohodni. Ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu, vrši se čišćenje puteva, snijega jutros ima u Gacku 17 cm, te prema Vranjskim, Klobuku... Obavezna je zimska oprema, vožnju prilagoditi stanju na putevima.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da je evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira u Berkovićima, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, dvije u Gacku i jedna u Trebinju, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

U Trebinju jutros u 7 časova izmjereno je tri stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 73%, pritisak 975 milibara, vjetar istočni 2-7 m/s, kiše palo 21,6 litara. U Bileći jutros nula stepeni, kiše palo 9,7 litara, 3cm snijega. Nevesinje -4 stepena, kiše palo 9,3 litra i 25 cm snijega. Gacko -5 stepeni, 5,2 litra kiše i 17 cm snijega.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: