Sedmica avantura u trebinjskom bioskopu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sedmica avantura u trebinjskom bioskopu

Izvor: Herceg TV | Datum:16.02.2018.

Trebinjska publika će u narednom peridu, do utorka 20. februara imati priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja. Riječ je o urnebesnoj praistorijskoj avanturi četvorostrukog oskarovca Nika Parka i studija Ardman – PEĆINCI: DUGI IZ KAMENOG DOBA od 18 časova i avanturi CRNI PANTER od 20 časova.

SADRŽAJ FILMA PEĆINCI: DUGI IZ KAMENOG DOBA

Smještena u doba praistorije, kada su opasne zvijeri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, priča prati pećinskog čovjeka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prijete.

IZVORNO IME:Early Man

REŽIJA:Nik Park (Nick Park)

ULOGE:Sinhronizovano

ŽANR:Animacija, porodični, komedija

TRAJANJE: 89 minuta

CIJENA: 4.00 KM


SADRŽAJ FILMA CRNI PANTER:

Poslije smrti svoga oca, kralja Vakande, T’Čala se vraća kući, u izolovanu i tehnički naprednu afričku državu, kako bi naslijedio tron i povratio svoje nasljedno pravo da bude kralj.

IZVORNO IME: Black Panther
REŽIJA: Rajan Kugler (Ryan Coogler)

ULOGE:Čedvik Bozman (Chadwick Boseman), Majkl B. Džordan (Michael B. Jordan), Lupita Njongo (Lupita Nyong’o), Danaj Gurira (Danai Gurira)

ŽANR: Akcija, avantura

TRAJANJE: 134 min.

CIJENA:4.00 KM




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: