Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:14.02.2018.

Srijedu jutro posvetili smo glumi i glumcima, Gradskom pozorištu, sceni Male stvari, podsjećamo se mnogih mladih talentovanih glumaca amatera koji su potekli iz ove dvije ustanove kulture, a koji nas sa pozorišne scene Kulturnog centra nasmiju do suza ili nas inspirišu da se zapitamo i da preispitamo stvarnost u kojoj živimo. Takođe, o Nebojši Glogovcu, glumačkoj gromadi kako ga je i sam nazvao razgovarali smo sa Zeljkom Milosevićem, upravnikom Gradskog pozorišta. Šta sve mladim preduzetnicima iz Trebinja nudi JEP program poslušajte od direktora Agencije za mala i srednja preduzeća, a imamo i video utiske sa sinoć odigrane košarkaške utakmice u kojoj je Leotar zabilježio novu pobjedu nad Slavijom (99:66). Uz jutarnju kafu donosimo vam osmijeh za dobar početak novog dana!

Uz naš jutarnji program su #Desetka, #Peron, #BAR2000, #SanaLinea, #Stil, #Beautyland, #Trial, #InfoCentar, #ePonuda, #TQNET, #Klub089, #Lotex, #Peko.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: