TO Trebinje: Novine u promociji putem društvenih mreža | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TO Trebinje: Novine u promociji putem društvenih mreža

Izvor: Herceg TV/ TO Trebinje | Datum:05.02.2018.

U skladu sa napretkom tehnologije i marketinških alata, te aktuelnim stanjem i kretanjima na globalnom turističkom tržištu, ali i odlukom da na istom zauzmu dominantnije mjesto intezivnijim pojavljivanjem, promotivnim aktivnostima i oglašavanjem, Turistička organizacija Trebinje nastavlja pratiti trendove savremenih načina prezentacije turističke ponude kada je u pitanju online marketing i promocija putem društvenih mreža. 

"Svjesni smo potrebe postojanja što univerzalnijih ključnih riječi koje turisti koriste u svojim pretragama. Upravo zbog toga, dosadašnji naziv domena internet adrese www.trebinjeturizam.com preimenovali smo u www.gotrebinje.com, a profile na svim popularnim platformama društvenih mreža koje koristimo (Facebook, Instagram, Twitter i Youtube) objedinili smo pod jedan naziv – Go Trebinje", kažu iz Turističke organizacije Trebinje.
Na ovaj način Trebinje kao turistička destinacija će biti prepoznatljivija u okvirima internet promocije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: